dimecres, 6 de març de 2013

Benvinguts al blog de sa Mitja Lluna

Vos donam la benvinguda al blog de sa Mitja Lluna. Aquest és un espai creat per l’equip que estudia aquest excepcional jaciment arqueològic amb l’objectiu de compartir informació i experiències amb vosaltres. El patrimoni arqueològic és de tots, i per tant, de tots han de ser les dades que d’ell puguem extreure.

Aquí trobareu tota la informació que fa referència a sa Mitja Lluna, des de la seva localització i entorn, fins als aspectes més relacionats amb la investigació arqueològica. A l’apartat de documents anirem penjant totes aquelles publicacions científiques que vagin sortint, així com les referències aparegudes en premsa. Així mateix, podreu consultar documentació de les excavacions (seccions, plànols, matriu Harris, dibuixos, etc.) al desplegable del marge de l’esquerra del blog. Si el que vos interessa és l’arqueologia de les Illes Balears en general, a l’apartat d’enllaços hem posat un llistat de recursos a Internet que esperam siguin del vostre interès.

Sobre nosaltres, les persones que participam a les investigacions, podreu saber més coses a l’apartat d’equip. No obstant, hi ha altres maneres de participar i de col·laborar en el projecte, tant amb infraestructures com econòmicament. En aquest blog també podeu veure quines són les entitats que d’una forma o altra ens ajuden a fer possible la nostra tasca, tant al jaciment, com durant els estudis posteriors.

Si teniu qualque dubta, no oblideu passar per l’apartat FAQ (preguntes freqüents). Si encara així no trobau el que cercau, a l’apartat de contacte hi ha una direcció de correu electrònic on ens podeu escriure, o bé deixar un comentari públic fent-nos arribar la vostra opinió sobre el que trobeu oportú. De fet, ens agradaria molt que aquest petit espai a Internet fos un lloc que facilités l’intercanvi de punts de vista i d’opinions.

A partir d’aquest moment, utilitzarem aquest blog per fer publiques totes les notícies relacionades amb el jaciment de sa Mitja Lluna. Esperam que sigui un lloc còmode, agradable i útil per tots nosaltres.